Cum Cumpar

Cum cumpar?


NXTSERVERS S.R.L. vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de procesare a platilor online ale https://www.euplatesc.ro/. Metodele alternative de plata sunt urmatoarele:


  1. Transfer bancar (ordin de plata)
  2. Internet Banking
  3. Numerar la o sucursala ING

Puteti comanda produsele noastre urmand pasii de mai jos:


Pasul 1


Selectati produsul dorit în paginile de prezentare a seviciilor și apasati pe link-ul CUMPARA ACUM


Pasul 2


Urmati etapele indicate ulterior, selectand optiunile care vi se potrivesc, apoi introduceti datele dumneavoastra personale sau autentificati-va în cont (în cazul în care sunteti deja client NXTHOST).


Pasul 3


Alegeti metoda dorita de plata și confirmati datele prin click pe butonul FINALIZARE COMANDA.


Pasul 4


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).


Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar să completati un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastra în pagina securizata a procesatorului de plati.


- Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.


- "3-D Secure" asigura în primul rând ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!