Cum Cumpăr

Cum cumpăr?


NXTSERVERS S.R.L. vinde online produsele sale prin intermediul serviciilor de procesare a plăților online ale https://www.euplatesc.ro/. Metodele alternative de plată sunt urmatoarele:


  1. Transfer bancar (ordin de plata)
  2. Internet Banking
  3. Numerar la o sucursală ING

Puteți comanda produsele noastre urmând pașii de mai jos:


Pasul 1


Selectați produsul dorit în paginile de prezentare a seviciilor și apăsați pe link-ul CUMPĂRĂ ACUM


Pasul 2


Urmați etapele indicate ulterior, selectând opțiunile care vi se potrivesc, apoi introduceți datele dumneavoastră personale sau autentificați-va în cont (în cazul în care sunteți deja client NXTHOST).


Pasul 3


Alegeți metodă de plată dorită și confirmați datele prin click pe butonul FINALIZARE COMANDA.


Pasul 4


Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).


Dacă ați ales metoda de plată "Online prin card bancar" este necesar să completați un formular cu informaţiile despre cardul dumneavoastră în pagina securizată a procesatorului de plăți.


- Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa și MasterCard (Visa/Visa Electron și MasterCard/Maestro) se efectuaează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigură tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant.


- "3-D Secure" asigură în primul rând că nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la niciun moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard.Important de știut! - Pentru plățile prin card bancar nu este perceput niciun comision!