Ai grija de datele tale

De ce atat de importante backup-urile offsite?Un backup offsite este efectiv un backup care este stocat in afara site-ului - intr-o locatie fizica in care sunt plasate toate datele tale. In loc sa stochezi dubluri ale fisierelor pe hard-disk-uri, stick-uri sau alte dispozitive fizice, este mai sigur si mai usor sa le plasezi intr-o locatie sigura. Astfel, chiar daca locatia in care se afla calculatoarele tale este expusa unui dezastru, mereu va exista o copie de rezerva a datelor tale.


A avea un backup offsite ofera garantia ca toate fisierele tale vor fi mereu in siguranta. Astfel, sunt numeroase variante prin care iti poti asigura acest lucru, in functie de ceea ce consideri ca este potrivit nevoilor tale.


Mereu, o mare parte a datelor este de neinlocuit. In cazul in care detii arhive importante de fotografii, date cu caracter financiar sau informatii esentiale despre afacerea ta, apeleaza la backup-ul offsite. Desi in mod curent, dispozitivele pe care lucrezi iti reamintesc sa faci un backup al datelor stocate, acesta se va afla mereu intr-o locatie inacesibila in cazul distrugerii dispozitivului. De aceea, backup-urile offsite sunt vitale pentru securizarea informatiilor critice pentru afacerea ta.


Doar €1.00/luna/GB of data.